• Sims 3 Årstider!!!
2012-02-22 @ 19:48:46

Chi, Chobits - av SimSim

Chobits är en populär mangaserie som även gjorts till anime. Serien beskriver en värld där datorer tillverkas som mänskliga dockor (s.k. "Persocoms") som lever tillsammans med människor. Något som blir mer och mer populärt. Huvudpersonen i Chobits, Hideki Motosuwa, drömmer själv om att skaffa en egen Persocom till den dag han först hittar Chi. Vem hade kunnat tro att Hideki skulle hitta en Persocom i soporna? Den Persocom han hittade är dessutom otroligt söt. Dessvärre så stöter han på lite svårigheter med henne, bland annat att hon nästan inte vet någonting.


Chi:
Den söta men naiva datorn som Hideki hittar i soporna. Hon gör sitt bästa för att Hideki ska vara glad, men det går inte alltid riktigt som det var tänkt. Det finns chans för att hon är en Chobits, en riktigt sällsynt, legendarisk datorsort som det inte ens är säkert att den finns, så vilket det går många rykten.

Ni kan se 'Sim' Chi's egenskaper på bilden, och hennes livslånga önskan är att bygga robotar. Hon har en ljus, tunn röst och ljus fin porslinshy. Olika kläder, hår, bland annat de ni ser på bilderna och smink medföljer i nedladdningen.

Skapad av SimSim
Version 1.29
Ladda ner
Mediafire
Du behöver basspelet
för denna pryl
Info Gratis
Kommentarer

Hej! Visst är det där på bilderna modar? Eller är jag het ute och cyklar? Men isåfall vad heter moden? :) Kram. PS. har du tagit reda på mer modar än? du sa att du skulle göra ett inlägg till om det. ^^

2012-02-23 @ 09:02:25
Jennie




@Jennie:



Det är poser, ja! Jag ska göra ett inlägg till om det, och jag håller på att sammanställa allt, men för att skriva det så bra att alla förstår tar lite tid. :D

2012-02-23 @ 12:22:00 http://simsim.blogg.se/
SimSim <3




Ok! Tack så mycket simsim! :D Jag är så glad att du finns här i sims världen du är en helt underbar tjej! :) (Verkar som det åtminstone ^^) Kram och hej då! :) Längtar super duper mycket till det inlägget!

2012-02-23 @ 17:52:08
Jennie





Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tänk på detta:

» Jag driver en Simsblogg, ingen designblogg.
Svarar ej på designfrågor, tyvärr. Ni hittar allt på designadinblogg.se
» Vill ni önska något? Vill ni att jag ska hitta något åt er?
Skriv då det i »detta inlägg här, så att alla önskningar finns samlade!«



tag -->