• Sims 3 Årstider!!!
2012-03-30 @ 12:25:36

Katy Perry Sweet Temptation PrylPaket

Skäm bort dina simmar med den livliga stilen från Katy Perry. The Sims ™ 3 Katy Perry Sweet Temptation innehåller en mängd dekorativa element, möbler och fantastiska kläder och frisyrer, alla inspirerade av modeller och faktisk rekvisita från Katy, som ger en touch sötma och kul i livet för dina simmar. Den innehåller också tre nya och spektakulära platser: en lokal mötesplats, en park och en gemensam pool, alla inredda med den läckra stilen!
Söta till livet för dina simmar med objekt inspirerade av Katy Perry: en gitarr-formad tårta, element för att göra en lekhörna i ett rike av godis, läckra bomull träd godis och mycket mer. Konvertera husen och närheten av dina simmar till en Caramelifornia, full av fantastiska och färgglada möbler och prydnadsföremål.
Ändra utseendet på dina simmar med massor av nya kläder och frisyrer som är för mat. Omvandlar kvarter med fördefinierade tre ställen som ger en touch av Katy Perry perfekt till staden för dina simmar. Fira fredag ​​med dina simmar: få en exklusiv simlish version av Katy Perrys framgång: Last Friday Night TGIF!
Kommentarer

Hej :) Skulle du kunna leta fram någon "walk in closet" till sims 3? Hittar inget.. :/ Då menar jag med typ garderober med häng kläder inuti, och skor o sånt :)

2012-03-31 @ 10:44:29
Jennie




Gud vad de mjölkar pengar av oss!



Tänkte på det du skrev om att det inte fanns något nytt, gratis, att ladda ned. De du visar upp behöver ju inte vara nytt -det finns ju miljontals downloads out there och du har haft bloggen uppe sen i Januari.. Det borde ju finnas hur mkt som helst att visa.



Annars kan du ju svara på frågor. Jag ställde tillexempel en fråga om du kunde göra ett inlägg med tips på lite tumblrs som lägger upp schyssta downloads.. :)



I övrigt tänkte jag bara.. du vet om PMBD va? Om inte - googla paysites must be destroyed. :)



Fortsätt med det bra jobbet! Du e grym!

2012-04-01 @ 10:33:44
Sara





Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tänk på detta:

» Jag driver en Simsblogg, ingen designblogg.
Svarar ej på designfrågor, tyvärr. Ni hittar allt på designadinblogg.se
» Vill ni önska något? Vill ni att jag ska hitta något åt er?
Skriv då det i »detta inlägg här, så att alla önskningar finns samlade!«



tag -->