• Sims 3 Årstider!!!
2012-03-22 @ 20:57:00

Storybrook County

Världen är uppdaterad och helt kompatibel med Årstider!
 
Välkommen till den fantastiska världen av Storybrook County. Dina simmar behöver inte längre välja mellan ett fantastiskt liv i staden eller en lugn tillvaro ute på landsbygden. Du kan bo i antingen Storybrook City eller i den lilla byn Storybrook. Varje sida har plats för fiske, camping och tid till njutning och kvalitetstid med vänner, nära och kära.





Storybrook City har flera höga lägenheter, de flesta med en vacker takterrass med trädgård. De flesta lägenheterna kommer att erbjuda dina simmar en plats att parkera och flera av dem är redo för familjer och husdjur. Naturligtvis kan du också välja att bo i förorten strax utanför staden, nära stranden. Alla dessa hem är mycket vackert byggda och placerade och har en stor inhägnad bakgård. Simmar som vill komma bort från liv och rörelse kommer att njuta av ett besök på Elm Street Bed & Breakfast som ligger vid dammen i Storybrook City. Denna reträtt är ett bra ställe att gifta sig på, njuta av helgen eller ta en drink med vänner på cocktail-loungen.

Alternativt kanske du vill ha en tystare livsstil. Staden Storybrook har flera gårdområden, sina egna byggnader och karriärer (dock inte alla) och en tunnelbane anslutningspunkt för snabb åtkomst till staden. Att pendla är verkligen inte så illa om du fortfarande vill arbeta i staden. Staden har något lockande nattliv, och det finns ett motell i staden för simmar som vill gå ut men inte vill åka tillbaka samma kväll. Det finns också en campingplats med vattenfall med stugor med en fantastisk utsikt över horisonten.

Denna värld var strategiskt bygga upp för att förhindra varje mängd lagg som vanligtvis upplevs i större världar. Denna värld är inte flaggad som en stad så kan du fortfarande njuta av hjortar och vilda djur i naturen.

Du behöver Sims 3 Bas, Drömjobb, Kvällsnöjen och Husdjur för denna värld

Skapad av Mysimrealty
Version 1.33
Ladda ner Mysimrealty
Info
Gratis  
 
tag -->