• Sims 3 Årstider!!!
2013-01-12 @ 01:06:00

The Sims 3 - 2013 - hur blir året?

The Sims 3 kom ut 2009, men dess simulerade värld fortsätter att växa med tre nya expansionspaket 2013. På livesändningen meddelade Electronic Arts att Sims3 kommer att få högre utbildning, besöka tropikerna och även utforska framtiden i 2013 års lineup.
 
 
 
 
Det inte ens gått en vecka sedan den nionde expansionen till The Sims 3 tillkännagavs, redan nu cirkulerar frågor om vilken särskild livsform som kommer dyka upp, och SimHrvatska teamet (en kroatisk sims 3 site) kan ha hittat en livsform som är nästan på pricken lik Plantsimmarna i The Sims 2 Året runt.
 
Under en visning av Skapa en Sim (manlig), upptäckte de en grön frisyr som är väldigt lik den i The Sims 2.
 
 
 
 
Dessutom, i slutet av PR-videon för UL kommer orden "Lek med örter."

 Iallafall.. här kommer mer nytt!

  • The Sims 3 Universitetsliv kommer, som ni redan vet,  att släppa i Mars med ett nytt område och funktioner anpassade runt college livet, ungefär som The Sims 2 University. Spelare kan välja ett av sex huvudämnen som ger karriärboostar efter examen, och simmarna kan även njuta av ungdomens ansvarslöshet. Det ryktas även att experiment kommer kunna utföras och örter kommer ha en del med det att göra.
  • The Sims 3 Island Paradise kommer att anlända i juni 2013, precis i rättan tid för att stanna inne och semestra med en virtuell familj. Sommarlovet är räddat, eller? Simmarna kan hantera sina egna tropiska hotellområden, snorkla och utforska outforskade öar på en anpassningsbar husbåt. Det ryktas även att Sjöjungfruar kommer att dyka upp.
  • Den sista expansionen för i år kommer att låta simmarna resa till framtiden i höst, men den är är fortfarande utan titel än så länge.
 
Ett kommande prylpaket med temat 70, 80 och 90-tal kommer att släppas snart, den 22 januari och ännu ett titellöst prylpaket med fokus på kultfilmer och filmuppsättningar kommer landa senare i år.

 Laddningsskärmen från det kommande Prylpaketet:


Exklusiv förhandstitt på Island Paradise


 
Kommentarer

Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tänk på detta:

» Jag driver en Simsblogg, ingen designblogg.
Svarar ej på designfrågor, tyvärr. Ni hittar allt på designadinblogg.se
» Vill ni önska något? Vill ni att jag ska hitta något åt er?
Skriv då det i »detta inlägg här, så att alla önskningar finns samlade!«



tag -->