• Sims 3 Årstider!!!
2012-02-07 @ 13:44:49

Katy Perry ger ut en specialutgåva av The Sims 3



Katy Perry har tecknat ett långsiktigt avtal med Electronic Arts, företaget bakom vårt populära The Sims, och kommer att lansera en specialversion av The Sims 3 I Rampljuset: Katy Perry Limited Edition - så mycket vet vi!

Den nya I Rampljuset expansionen gör att användaren kan leva genom sin karaktär och skapa ett äventyr som definitivt kommer att driva honom eller henne från att vara en vanlig människa till en berömd sångare, akrobat, magiker eller DJ. Limited Edition versionen kommer att innehålla, förutom nedladdningar, en särskild plats som heter den Ultimata scenen, massor av föremål och tillbehör till temat Katy Perry, samt en exklusiv affisch.

Efter partnerskapet mellan Katy och EA kommer sångerskan att arbeta med dem från The Sims Studio för att skapa tillbehör, kläder, frisyrer, möbler och andra objekt för framtida spel i serien och kommer också att främja franchisen på TV och på nätet.


"Jag har alltid trott att jag kunde bli en seriefigur, och nu är jag en Sim", sa sångaren. Katy Perry är ett fan av spelet i ca 7 år och hennes låt Hot and Cold" för Sims 2 blev snabbt den bästa videon gjord med Sims. Det verkar som ingen annan konstnär kunde förkroppsliga bättre humor och det roliga i Sims varumärke.

Expansionen och Collector 's Edition version kommer att finnas tillgänglig från och med mars.

Innehåll

  • Dina simmar kan leva drömmen som sångare, akrobater, trollkonstnärer och DJ:s. Se dem stiga mot stjärnorna – eller göra bort sig totalt när de uppträder för andra simmar.
  • Helt nya sociala funktioner: chatta med kompisar, lägg upp saker i deras loggar, gör statusuppdateringar och skapa kompislistor.
  • Skicka dina simmar till en kompis spel och låt din kompis simmar komma till ditt spel med den nya SimPort-funktionen!
  • Skapa din egen lokal! Bygg ett vräkigt konserthus, en massiv arena eller en indieklubb. Hur scenen är uppbyggd kommer att påverka din sims framträdande och karriär.
  • Få en bonuslokal och en scen som dina simmar kan uppträda på om du förbokar Limited Edition!

Kommentarer

Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tänk på detta:

» Jag driver en Simsblogg, ingen designblogg.
Svarar ej på designfrågor, tyvärr. Ni hittar allt på designadinblogg.se
» Vill ni önska något? Vill ni att jag ska hitta något åt er?
Skriv då det i »detta inlägg här, så att alla önskningar finns samlade!«



tag -->