• Sims 3 Årstider!!!
2012-01-20 @ 16:09:00

Simsidor du inte får missa

The Sims 3 är mycket mer än ett spel. Med rätt verktyg och tillräckligt med fantasi kan du förvandla The Sims 3 till en filmstudio, en mode show eller t.o.m. en kommersiell möjlighet.

De människor som spelar The Sims 3 är så mycket mer än bara fans. De ingår i ett underbars community, och arbetar kontinuerligt för att tänja på gränserna för vad som är möjligt i spelet och sedan dela sina upptäckter för alla att njut och använda.

Du kan göra konst med The Sims 3. Du kan tjäna pengar med The Sims 3. Du kan även få verkliga vänner med The Sims 3. Du behöver bara veta var man ska börja ...



The Sims 3 officiella webbplats

 

Webbplats: http://se.thesims3.com/

Här hittar ni den senaste infon, de senaste uppdateringarna, felsökning, forum och en massa saker att köpa till spelet.

 

 

Mod The Sims


Webbplats: http://www.modthesims.info/

Vad är det? Ett enkelt SimsForum som lär spelarna att ändra (modda, moderera, därav namnet Mod the sims) i spelet, sedan ger dem en plats att utbyta och diskutera dessa ändringar.

Varför ska du bokmärka sidan? Spela inom spelets regler tar dig inte hela vägen. Och medan du kan hitta modding tutorials och anpassade nedladdningar till eget innehåll på sajten ovanför, Har Mod The Sims alltid lyckas lyfta fram några unika objekt eller skapelser som vi aldrig har sett eller hittat någon annanstans. bara några månader efter att the sims 3 (basspelet) släpptes, till exempel, Meddelade sajten om en Mod som utökade maträtterna och ingredienser och växter i spelet, tillsammans med en Skapa-En-Sim mod som lade in fler möjligheter att justera ansikten och kropps attribut förbi lägsta och högsta gränsen (se bilden ovan).

När vi användare blir mer vana vid spelet och de olika tilläggen i The Sims 3, skapas ännu vildare och galnare tillägg. Exempelvis nedan: "Redneck Mansion" konstruerat av staplade husvagnshem och Jean-Luc Picard!

 

PeggyZone


Webbplats: http://www.peggyzone.com/

Vad är det? En marknadsplats för användarskapade föremål, särskilt kroppar och frisyrer. Den är tyvärr lite svårnavigerad, vill inte alltid ladda ordentligt...

Varför ska du bokmärka sidan? Om du någonsin har klagat på att spelet är för overkligt och alltför barnsligt, här är din lösning, eller åtminstone lovande början på en. "Pegy" specialiserr sig på detaljer, hantverk ultra-realistiska simmar med reflekterande ögon, befjädrade hår och skulpterade muskler. Anmärkningsvärda eller motbjudande? Keewla eller läskiga? Oavsett vad du väljer, resultatet är verkligen värt att kolla in ...

MEN : Denna sida är mest anpassad för er som vill betala för dessa skapelser. Det finns gratissaker, men det är mer som en liten smakbit för att sedan vilja ha mer. Jag själv betalar gärna i Sims3Shoppen, som är direkt kopplad till spelet, men jag har svårt för Peggy, som är en ganska dyr sajt. Men den är skön för ögat.

tag -->