• Sims 3 Årstider!!!
2013-01-09 @ 13:16:00

Sims 3 Universitetsliv info

Är dina simmar redo att ha kul som aldrig förr? När man åker till universitetet öppnas nya möjligheter, från sociala kontakter till karriärsutveckling. Dina simmar kommer att hitta nya sätt att lära sig, från klassaktiviteter till huvudämnesspecifika föremål! Och universitetet handlar inte bara om att plugga. Delta i en demonstration, flörta på ett bålparty – det finns mycket att lära sig utanför föreläsningarna hos studentkåren. Med nya platser som bowlinghallen och Sim-Burgare att utforska, och nya aktiviteter som juicepong eller sprejmålning att roa sig med, kommer dina simmar garanterat att ha kul som aldrig förr!
 
 
 
 
"Är dina simmar redo för universitetet? På den här skolan kan man göra mer än bara plugga, från att ordna en demonstration eller experimentera med gatukonst, till att flörta vid ett bålparty eller gå och bowla. Med nya lokaler och aktiviteter att roa sig med kommer dina simmar att ha kul som aldrig förr!"
 
Uppnå akademisk förträfflighet.
Nu är det roligare än någonsin att lära sig saker med huvudämnesspecifika föremål och där du sänder egna radioprogram som kommunikationsstudent eller monterar ett skelett som forskarstudent. Din sim kan även lära sig saker utanför klassrummet genom klassaktiviteter, föreläsningar hos studentkåren och att delta i sociala aktiviteter.
 
 
 
Gör dig redo att festa!
Läroböcker och studiegrupper är en stor del av universitetet, men ibland måste simmarna få festa! Det finns många sätt att ha kul på universitetet, från att ordna bål nere vid sjön till att göra ett "keg stand" på ett juicefat under en studentkorridorsfest.

Skapa kontakter och nätverka. Det finns tre sociala grupper på campus – nördarna, rebellerna och sportfånarna. När man umgås med medlemmar från de olika grupperna ger det unika fördelar, från att låsa upp drömjobb till att få en extra egenskap.

Utforska din trotsiga sida! Simmar kan uttrycka sig själva genom att organisera och delta i demonstrationer, skapa muralmålningar och graffiti, eller till och med fuska på tentor.
Handlingar som räknas.
Precis som i verkliga livet påverkar det din sim gör i sina studier, sitt umgänge och i sociala grupper varandra inbördes.

Fördelar även efter universitetet! Uppnå toppjobbet i din karriär lättare, med snabbare befordringar och högre ingångsnivå för simmar med universitetsexamen. Om din sim blir en legend i sin sociala grupp kan han eller hon till och med få ett drömjobb som konstvärderare, idrottsagent eller TV-spelsutvecklare!
Utforska campus och stan.
Det finns en helt ny stad och ett campus med en massa platser att utforska, från bowlinghallens rännor till en flört med baristan på Mörkrostade Bönans kafé eller serietidningarna hos Stoffes Serier.
 
The Sims™ 3 Universitetsliv LIMITED EDITION

Förboka The Sims 3 Universitetsliv Limited Edition för att få Partius Maximus-statyn som gör att din sim kan ordna tidernas bästa fester. Med Partius Maximus-statyn får din sims gäster en humörbonus och kläder som matchar ditt partytema, från vilda togafester till mystiska maskerader!

  • Nya kläder och accessoarer: Få unika klädalternativ. Togor, lagerkransar och maskeradmasker hjälper dina simmar att klä sig rätt.

  • Fixa stämningen – och temat: Förbättra gästernas humör på festen och välj mellan toga-, maskerad-, formellt, bad- eller pyjamasparty.

  • Placera ut en campussymbol: Partius Maximus-statyn är inte bara funktionell, den är snygg också! Placera det här imponerande konstverket någonstans på campus och njut av den traditionella atmosfär som den ger.
 
UNI NEW 5
Källa
 
 
 


 
Kommentarer

Kommentera här
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tänk på detta:

» Jag driver en Simsblogg, ingen designblogg.
Svarar ej på designfrågor, tyvärr. Ni hittar allt på designadinblogg.se
» Vill ni önska något? Vill ni att jag ska hitta något åt er?
Skriv då det i »detta inlägg här, så att alla önskningar finns samlade!«



tag -->